DAPUR JAKARTA ONE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dapur Jakarta One. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 1:00 Miste de vrije keus, en de bakken vond ik niet prettig
22 sep 2022 om 18:37 Thank you for this food … I like to much this food ..Also this restaurant all the people is to much friendly .
18 sep 2022 om 21:53 2,5 uur (!!!!!) gewacht op het eten (150 minuten). Om 18.30 besteld, om 21.05 was het pas binnen. Tijdens twee telefoongesprekken opgehangen?? Erg slechte communicatie. Bezorger was alleen aardig en bood excuses aan.
10 sep 2022 om 7:26 Heerlijk gegeten.
3 sep 2022 om 21:44 I love this food … it was really good . Also this restaurant all people is helpful and friendly .
2 sep 2022 om 8:19 Op de bezorgtyd na was het eten heerlijk heb het moeten opwarmen want het was koud maar dat begrijp ik vanuit Amsterdam naar zaandam dst kan niet jammer dat jullie niet in zaandam zitten want dan had ik zeker weer besteld
27 jul 2022 om 9:59 Personen die niet beter weten voor zichzelf te zorgen is dit een prima alternatief,een zwerver of een verslaafde zou het echt lux eten vinden meer hoef ik niet te zeggen
27 jul 2022 om 8:33 Erg lekker, snelle bezorging
21 jul 2022 om 16:50 Niks gehad. De order werd door hen na anderhalf uur op eens gecanceld, geen bezorger beschikbaar ofzo. Ik zou geld terugkrijgen, nog niet gebeurd.
10 jul 2022 om 19:04 Twee rijsttafels besteld, heerlijke gerechten, ruime porties. Goede prijs kwaliteit verhouding!
27 jun 2022 om 11:10 Vlees was hard
25 jun 2022 om 20:05 De begin hapjes waren lekker tot ik ... 2 iets van denk laurie blaadjes + takjes maar ook in het eten vond