DAPUR JAKARTA ONE

DAPUR JAKARTA ONE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dapur Jakarta One. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2022 om 16:22 Het eten is echt matig. Smaakt nauwelijks naar echt Indonesisch. Het heeft wel de ingrediënten maar daar is alles mee gezegd. Verder erg kleine porties. Nauwelijks voldoende. Om de bakjes eten zit niets om het warm te houden, geen aluminiumfolie.
21 mrt 2022 om 20:54 Took really long to deliver! Had to give them a call. Total of 90 minutes. Im vegan and I said in the comments no eggs!! yet they sent me an egg dish! The worst of it all was the amount of food they sent me. Very little as a baby’s meal. Never again!
20 mrt 2022 om 22:05 Loempiaatjes waren vies. Alleen deeg en ongaar. In te koud vet gebakken. Brrr. De soep was niet lekker. Bij het hoofdgerecht was de rijst vergeten. Geen aanrader. Sorry.
15 mrt 2022 om 10:24 Heb netjes de bestelling ontvangen en het eten was heerlijk. Volle bak voor de verhouding en kan volgende dag ook eten. Echt een aanrader .
12 mrt 2022 om 22:26 heerlijk. Ik had nasi Rames met een eitje en daarbij nog sate en een loempia. heerlijk zitten smullen.
20 feb 2022 om 12:59 De bezorgtijd was iets langer maar kreeg keurig een belletje wanneer het aan zou komen. Dit kun je logischerwijs ook verwachten op zaterdagavond met regen en harde wind. Het eten ( Dapur Jakarta one special) was heerlijk, het was veel en goed warm.
18 feb 2022 om 21:52 bezorgd in zaandam, dus een lange rit. Maar alsnog redelijk warm en het eten van top kwaliteit. De sate is echt een aanrader!! heerlijk!!
7 feb 2022 om 17:40 This is really amazing food, taste is very good and delivery is in time. I think I love this food and I will tell All of my friends about this.
31 jan 2022 om 7:53 Het eten was heerlijk. Echt een aanrader.Werd mooi op tijd gebracht.
8 jan 2022 om 0:00 Great food and super nice delivery driver!!!
10 dec 2021 om 9:51 Heel slecht order geannuleerd 2e keer jammer
2 dec 2021 om 19:24 Eten was bijna koud .Loempia was slap .Maar het eten smaakt wel goed